Office Box-Office Space by Tao Sheng

Tao Sheng Shows The Office Box Office Space

Tao Sheng, the creative mind behind the awarded project Office Box - Office Space by Tao Sheng spells out, Box, a simple element. But here, it is the largest value field. Closed two irregular box mix into the aisle, connect each functional area. Meeting room use area transparent glass partition wall, appears fully and clear. The whole space is given priority to with white attune, consistent with the company culture, also with lubricious floor the whole package "box" complement each other. Lighting, in the case of satisfy lighting, each lamp cast stones like a casual, casual instead! In short the whole design not conform, satisfy the need of office, and the users can work in cheerful..

Office Box-Office Space by Tao Sheng Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=39549

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to World Architects homepage.

Design Studio
Copyright © 2010 - 2017 World Architects - world-architects.net - All Articles