Muze Design's Stillness Residential

Muze Design Demonstrates The Stillness Residential

MUZE Design, the designer of the award winning project Award Winning Stillness Residential says, This residence located in a quiet community in the hillside. Keep the entire surface of the floor to ceiling windows in the entrance. Bring plenty of natural light, also can see the mountain landscape. Public space designed in an open and transparent manner. Yellow lights make the space warm up. Marble wall extending from the entrance area to the living room and dining. Marble wall's shape simple and elegant. Antique mirror in dining area reflection widening spatial vision.Shape performs clean and neat, attention to deal with sided and materials carefully..

Muze Design's Stillness Residential Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=49276

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to World Architects homepage.

Design Competitions
Copyright © 2010 - 2017 World Architects - world-architects.net - All Articles